Kauan odotettu hetki siis koitti 4.12.2011, päästiin hakemaan pikkuinen karvapallo uuteen kotiin. Automatka sujui onneksi hyvin, vaikka hirmuisesti Puffia tuntui jännittävän ja uudessa kodissa ei alkuun uskallettu edes liikkua kunnolla. Hetken päästä alkoi pentu onneksi reipastua ja tutki varovasti uuden kotinsa ja uskaltautui jo syömäänkin :)

Ensimmäinen päivä siis sujui kaikenkaikkiaan hyvin, oltiin rauhassa kotona ja tutustuttiin toisiimme  leikkien ja ulkoillen. Illalla nukkumaanmenokin sujui rauhallisesti ja Puff nukkui rauhassa koko yön, olin kyllä varautunut valvomaan koko yön pennun kanssa, mutta onneksi yö olikin sitten rauhallinen, eikä tullut edes pissa vahinkoa koko yönä, hyvä Puff!

Tutustumista Hugoon:

Sitten niitä tulevaisuuden suunnitelmia,... tai haaveita, miten vaan;)

Ensimmäinen tavoite tietysti on saada pennusta yhteiskuntakelpoinen koirakansalainen ja kunhan peruskäytöstavat on saatu kuntoon, on tavoitteena BH-koe. Jatkoa sitten katsellaan pennun mukaan, haaveissa on tulokset IPO:sta ja jälkiruudut aloitetaan jo nyt heti kun ei vielä (onneksi) ole lunta, saadaan hyvät pohjat kilpauraa ajatellen. Jos Puff ei jostain syystä sovi suojeluun, otetaan tähtäimeen FH-jälki. Valmentajana ja ohjaajana meillä toimii Nina Naskali (suurkiitos tästä, ilman Ninaa en olisi varmaan edes pentua hommannut vielä :D) ja Ninalla on myös jalostusoikeus Puffiin, eli mikäli terveys yms on kohdallaan, syntyy Puffin ensimmäinen pentue Kennel Foxenhaus:ille.

 

Ja näin ensimmäisen postauksen loppuun vielä suuret kiitokset Puffin kasvattajalle Seijalle, joka on tehnyt hienon työn pennun kanssa, Puff on jo lähestulkoon sisäsiisti ja avoin ja sosiaalinen pikku kakara, parempaa pentua en olisi voinut toivoa!