Hohhoh, eipä tässä hirveästi ole kerennyt koneella istua, eli blogin päivittely on hidasta...

Jälkikelejä ei täälä ole ollut, eli se puoli joutuu nyt odottamaan, harmi, mutta ilmoillehan ei mitään voi. Kentällä ollaan sentään käyty, eipä sieläkään ihmeempiä vielä Puffin kanssa voi tehdä, saalisleikkiä ja suhteen luomista. Saalis on alkanut kiinnostaa huomattavasti enemmän (JIPPII!) ja purukin on saatu aika hyvin ohjattua jalasta saaliiseen. Nyt on otettu työn alle myös hihnassa kulkeminen kunnolla, eli hihnassa ei leikitä. Suurin ongelma on silloin, kun vien molemmat koirat samanaikaisesti ulos.. Puff ei meinaa millään jättää Hugoa rauhaan.. Nooooh, hiljaa hyvä tulee.. ainakin toivottavasti.

Autossa oloa ollaan harjoteltu paljon, ja autoilu sujuu nykyään (onneksi) hiljaisesti ja rauhallisesti. Puff pääsi myös ekaa kertaa kylpyyn, alkuun jännitti ja ei ollut hauskaa, mutta loppupeleissä se ei sitten ollutkaan niin pelottava juttu vaan oikeastaan ihan mukavaa, täytyy siis alkaa säännöllisesti käymään jollain tapaa vedessä, koirauimalaankin olisi tarkoitus jossainvaiheessa lähteä. Kynsienleikkaus sujuu yleensä ongelmitta, välillä Puff ei jaksaisi millään pysyä paikallaan, mutta pääsääntöisesti ei ongelmaa.

Ruokinnan yhteydessä ollaan harjoiteltu edelleen kontaktia (joka on parantunut todella paljon!) sekä teknisesti vähän seurailua, perusasentoa ja istumista, mutta kaikki paitsi istuminen vielä ilman käskyjä.

Kentällä käytiin myös tervehtimässä kasvattajaa ja kovastihan sieltä tuli kehuja Puffista, eli täysin metsään ei olla menty pennun kanssa :)