Miten voi  koiranpentu reipastua niin julmetusti vuorokaudessa? Jännittyneestä ja vähän pelokkaastakin koirasta kuoriutui riehakas, rohkea ja ehdottoman utelias pentu. Maanantaina ei tullut enää kuin yhdet pikku pisut sisälle, tämäkin täysin omistajan vika, mitäs olin liian hitaasti lähdössä ulos.

Aamuruuan kanssa harjoiteltiin pikkusen istumista, muutama toisto jauhelihalla istumaan houkutellen, meni jopa yllättävän hyvin vaikka itseltä meinasikin sormet lähteä kun Puff ei olisi millään malttanut odottaa ruokaansa :D

Päivä kului hyvin pitkälti leikkien ja ulkoillen, käytiinpä myös vähän autoilemassa. Päiväruoan pikkuinen sai jälkiruudusta, nenäänsä käytti ihan hyvin, omaan makuuni olisi saanut hieman ahneempi olla, mutta eiköhän tämä tästä, hyvin kuitenkin meni ekaksi kerraksi!

Käytiin myös ekaa kertaa pieni lenkki metsässä, reippaasti Puff tutki uutta ympäristöä ja intoutui myös leikkimään, eli nyt ei selvästi enää pelota yhtään.

Ilalla tuli tottakai hepuli kohtaus. Puff olisi halunnut leikkiä mm. pöydälle lasketulla olutpullolla, playstation-ohjaimella, kaukosäätimellä, läppärillä jnejne ;) Lopulta kuitenkin lempileluiksi paljastui Siljan leikkimaton lelut, eihän sitten toista hennonnut kieltää kun niin onneissaan riehui lasten leikkimatolla ja siinä olevat lelut on kuitenkin pennullekkin turvallisia :D Myös helistin kiinnosti kovasti, mutta sitä en anna.

Iltaruualla sitten taas pari istumis harjoitusta, hieno Puff :)

Illalla kuitenkin taisi iskeä vähän ikävä (?) kun ei alkuun meinannut rauhoittua nukkumaan, mutta pienen silittelyn jälkeen tyttö rauhoittui taas omalle paikalleen ja antoi omistajankin nukkua koko yön, aivan ihana pentu! (eikä tullut myöskään yöllä pissa-vahinkoja, aivan mahtavaa!)

Meidän vauvat tutustumassa:

 

 

PS. Eilinen sitten taisi olla tämän vuoden ensimmäinen ja viimeinen jälkiruutu, tänään aamulla näytti olevan valkoinen maa :/