Kirjoittaminen on vähän sitten taas jäänyt... Tosin oli tuossa elämänmuutoksiakin ja sen myötä aivan liian pitkää treenitaukoa jnejne.. Mutta nyt sitten uudella ja paremmalla motivaatiolla eteenpäin ja nyt lupaan ja vannon kirjoitella tännekkin ;) Ainakin siis pienimuotoista reenipäivistä jos ei muuta, pitkiä tarinoita tulee varmasti edelleen harvakseltaan ja kuviakin vain kun satun saamaan jonkun räpsimään kentän laidalle ;)

Eli nyt ollaan menty taas viimenen kuukausi sillä treeni tahdilla mitä pitäisikin; 1-3krt/vk purut (veskarin kiireistä riippuen), 3-5krt/vk tottista ja muina päivinä sitten vapaana juoksutusta, leikkiä ja pientä vetotreeniä lihaskunnon ylläpitämiseksi.

Puhvin kanssa on nyt aloitettu myös piilonkierron harjoittelu, ei tuo tosin vielä siitä muuta tajua, kun että piilon takana on pallo ;) Mutta ehkä se siitä ajan mittaan.. Käytiin myös vihdoin ostamassa se oma purutyyny ja pehmeä patukka ja itelle koulutusliivi, onpahan taas kivempi treenata.

Eilen (31.10) oli sitten taas purut riksun kentällä. Eka kierros lähinnä haukkua, hyvinhän se haukku on alkanut pelaamaan, ainut vaan että tuo koiruus keskittyy vain ja ainoastaan siihen tyynyyn ja puremiseen, eli haukkuu tyynyä eikä veskaria.. Mutta helpompihan tuollaista saalispommia on ohjata kuin pitkälti aggrella pelaavaa. Toka kierros sit kans aloiteltiin haukulla ja sen jälkeen otettiinkin pari hyppyä ja ekaa kertaa hallinnat (koira istumaan ja vasta kun on hiljaa ja katsoo veskaria niin kiinni käsky) ja heinostihan se meni, istui ekasta käskystä ja ois jopa saattanut pysyä ilman pitämistä, mutta varmistelin kuitenkin vielä pannasta. Hyvin lähti välittömästi käskystä etenemään ja täyden suun otteella kiinni, hyvä Puff!! Meille on vaan tullut uusi ongelma, ei meinaa millään tuoda tyynyä takaisin mulle, pyörii kyllä lähellä, muttei tarpeeksi.. Eli nyt vain pakko alkaa paljon paljon paljon leikkiä yhdessä patukalla ja tehdä paljon hyvää ja voittamista koiralle niin ehkä se siitä. Mutta rauha-vaiheet taas on parantunut paljon, ei yritä häippästä vaikka menen leuan alle ja kestää jo kehujakin jonkun verran :)
Tottiksiakin otin pienen pätkän ennen puruja mutta ne menikin sitten aivan pyllylleen, edes perusasennot ei meinannut onnistua argh.

Tänään(1.11) sitten tein itsenäisesti tottista ja kokeilin pitkästä aikaa palkata vain patukalla (nyt pelattu pallolla) ja heti alkoi sujua paaaljon paremmin, eli siirrytään varmaan nyt taas enemmän patukkareeniin. Alkuun tehtiin paljon leikkiä, pari irrotusta joista heti uusi leikki ja pari rauhaa ja tietysti paljon onnistumisia ja voittoja koiralle. Sitten perusasennot eteen ja sivulle, ei mitään ongelmaa. Seuraamisessa meinasi taas lähteä poikittamaan, mutta korjasi itse tosi hienosti. Ei otettu enempää tänään, vaan lopetettiin superhienoon seuraamiseen. Lisäksi sitten tänään on juoksutettu (keppejen avustuksella ;) ) epätasaisessa ja mäkisessä maastossa pieniä pätkiä..
Sitten parin viikon takaisia kuvia muutama :
Puru


rauha

purua

viettiä


Puff on myös löytänyt kaverin, karhukoira uros Miska

Ja rankan päivän jälkeen onkin hyvä käydä nukkumaan :D