Tarkotus oli laittaa kuvasaastetta edellisist puruista mutta tämä vuodatus ei tehnyt taas yhteistyötä niin jätetään se ensikertaan..

Tänään siis käytiin kaverin kanssa ottamassa vähän tottiksia. Alku oli ihan hirveetä ton penikan kanssa, häpesin silmät päästäni ja kaverikin katto sen näkösenä et et oo tosissas toihan ei osaa mitään... Olin jo valmis lopettaa treenit siihen pisteeseen, mutta jostain nosti päätään se "perkele nyt me näytetään"-piru ja niinhän me näytettiin. Puff tajus yhtäkkiä et hitto mähän voisin tehdä kaiken täydellisesti ;) Otin jääviä liikkeitä sellain et pakittelin ja koira seuras edessä, siitä käsky ja mä jatkan matkaa. Ekoissa maahanmenoissa Puff lähti ryömimään mun perään :D Mut sen jälkeen alko sujumaan, luoksetulot yhtä vietikkäitä, nopeita ja tiiviitä kuin aina. Seuraamisetkin meni yllättävän hyvin, vähän meinas edistää mut ihan hyvin sai korjattua.
Sit vähän piilonkiertoa ja Puff oli aivan super. En enää ottanut sitä mukaan viemään patukkaa piilon taakse vaan jätin istumaan(ja siis se jopa jäi istumaan) ja vein patukan ja sitten käskyllä lähetys ja hitto sehän läks. Vauhdikkaasti, mutta tarkasti tiiviisti ja tuli täysin oikein takasin jeeeeee!! Pakko oli sit kokeilla viel yks sellain ettei vie patukkaa ollenkaan sinne, eli perusasennossa piilon eteen ja lähetys ja sehän menee. Sit tietty kun tuli takas niin hirrrrveet kehut ja leikitykset ja vapaa :)
AIniin otettiinhan me sit loppuun pari hyppyä mut matalalla esteellä, ihan hyvin sekin kai joo meni.. takas ei kyl tuu hyppäämällä.. Eli sitä sitte reenaamaan