Sunnuntaina vähän taas lepäiltiin, vapaana sai juoksennella ja keppiäkin vähän taidettiin heittää, muttei mitään sen kummosempaa.
Maanantaina oli tarkoitus lähteä canicrossaamaan, mutta veny taas niin myöhäiseksi et en jaksanut enää pukea mitään varusteita ja lähdin sitten ite hölkkäämään ja puff sai juosta vapaana, puolisen tuntia oltiin ja likka kyllä liikutti itsensä ihan kunnolla pinkomassa metiköissä ;)

Tiistaina sitten se canicrossi, varmaan 15min+verkat, oli ihan hemmetin liukasta niin pti tota pientä puistoo pyörii ympäri niin ei pidempään oltu. Alkuun ihan käskyjen opettelua ja hallintaa ja mäkien hölkkäämistä, loppuun sitten muutama veto niin lujaa kuin jaloista lähti pieniä pätkiä kerrallaan ja ai että tuo koiruus taas nautti! Ekat 5min tosin oli vähän hämillään, ei oikein uskaltanut vetää, mutta ekan vedon jälkeen kummasti muistui et tämähän olikin ihan kiva juttu ;)

Keskiviikkona sitten reeeenit, alkuun tottikset, lähinnä vain taas leikkiä patukalla ja muutama perusasento. Istumista ja maahanmenoa kans vähän testattiin, mut kävi vähän turhan kierroksilla, pari kertaa yritettiin seisomistakin mut tosiaan vireystila aivan liian korkeella et ois voinu mitään seisomisia kunnolla harjotella.. Mut perusasennot ok, jatkettiin vahvistamista et kääntyy suoraan edestä sivulle ja tulee pääsääntöisesti ihan hyvin, mutta kun kierrokset nousee niin jättää helposti vähän puolitiehen kaikki liikkeet..
Sitten puruja. Ylläripylläri tuo koira ei kiinnittänyt huomiota mihinkään muuhun kuin purutyynyyn ja hauskaa oli ;) Eli ihan nappiin meni, haukut irtos hyvin, käy kiinni hyvällä otteella ja pitää hyvin. Myös rauhavaiheet jopa yllättävän hyvät! Loppuun sitten hallinnasta pari pakoa ja hyppy, hallinta osuuksissa turhaa mesoamista koiralta, ei oikein malttanut keskittyä. Lähetyksissä ei jälleen ongelmaa ;) Huomaa kyllä, että on oikea laji valittu koiralle, painaa aina 100lasissa ja häntä heiluen, kaikki on Puffin mielestä vaan ihan super hauskaa :D