Eilen tosiaan koitti pitkään odotettu päivä, veskari ilmoitti, että otetaan ensimmäiset purut Puffilla! Oli kyllä mahtava tunne ja en meinannut housuissani pysyä ;)

 

Itse treenit meni oikein mallikkaasti, veskarilla oli "hirtetty aasi" (=vanha pehmolelu) mukana ja siihen sitten otettiin purut. Puff tajusi heti homman juonen, toimi hyvin saaliilla ja puri hyvin. Rauhavaiheista tuli kiitosta, olivat kuulema yllättävän hyvät noin pienelle! Irrotukset ei sitten onnistunutkaan ihan niin putkeen, vaikka niitä ollaankin harjoiteltu, mutta siihenkin veskari totesi että hyvä vaan jos pentu tykkää pitää saalista suussa, irrotusket kyllä saadaan opetettua ;) Eli kokonaisvaltaisesti meni oikein hyvin, ainakin omasta mielestäni.

 

Otin sitten purujen jälkeen vielä ihan pikkuisen tottista, pari perusasentoa ja pienipätkä seuraamista ja istumista. Perusasento oli TODELLA hyvä, vaikka sitä ei olla juurikaan harjoiteltu ja seuraamisessakin tuli hyviä askelia. Istumiset Puffilla on todella vahvoja!

Treenejen lopuksi annettiin sitten kakaroiden peuhata (veskarilla myös pentu), tosin Puff ei oikein ymmärtänyt, että mitä pitäisi tehdä ja juoksi mamman jalkojen taakse turvaan ja komensi sieltä :DD Nooh, tuo nyt ei ole niin vakavaa, ehkä jopa parempi näin.