Aamuruualla taas istumis harjoitusta, muutama toisto ja loppuruoka suoraan kiposta. Puff alkaa jo vähän ymmärtää jutun juonen, kärsivällisyys vaan (tietenkin) näin pienenä vielä puuttuu, mutta teknillisesti muuten hyvä.

Päivällä taas paljon ulkoilua, vähän autoilua ja paljon paljon leikkiä :) Siljan kanssa Puff tulee hienosti toimeen, vaikka muuten käyttää purua, niin Siljan kanssa (ihme kyllä) osaa olla käyttämättä hampaita, kertaakaan ei ole tarvinnut kieltää.

Päiväruoalla teknistä seurausharjoitusta, omistajan sormet olivat taas pahasti vaarassa, mutta muuten meni toivotulla tavalla. (Eli lihaa paljon kouraan, koura oikeaan kohtaan sivulle ja eteen-taakse-eteen-taakse jne. ilman käskyjä toki vielä)

Lisää ulkoilua ja leikkiä, nyt paljon paljon paljon saalisleikkiä ja saaliilla "härnäämistä", vähän hanakammin saisi siis pentu ottaa saaliista kiinni ja leikin avullahan tätä sai hienosti korjattua, loppu päivä kuljettiinkin pentu jalassa roikkuen, eli ainakin löytyi se tarmo siihen hommaan ;D Saaliinahan meillä toimii vanha käsipyyhe, alkuun ei Puffilta meinannut siihen löytyä mielenkiintoa, mutta nyt ollut joka kerta ulkona saalis mukana ja sillä leikitty,  niin ollaan saatu mielenkiinto  kohdalleen.

Iltaruoalla ei enää harjoittelua, annetaan pennun myös olla ihan vaan pentu, eikä kuormiteta liikaa, vaikkei tuo ehkä vielä edes tajua noita harjoituksia harjoituksena, vaan enemmänkin hauskana leikkinä, mutta niinhän sen pitääkin olla. Illalla myös vielä ulkoilua ja sitten sisälle nukkumaan.

Edelleen yö nukuttiin hyvin, ja nyt on vinkuminen ja piippaaminenkin vähentynyt lähes olemattomiin, uusissa tilanteissa Puff siis tapaa vinkua/piipata ja syöksyä mamman jalkoihin turvaan, eli nyt myös nostatetaan itsetuntoa korkeammalle leikin varjolla.