Eilen siis oli lepopäivä, vähän heiteltiin keppiä(tai no.. halko se kyllä tais olla ;) ) ja siinä samalla ihan pikku tottista, maahan menoa ja pientä paikalla oloa. Onneksi Puhvi on vihdoin ymmärtänyt näiden lepopäivien idean ;
:D

Tänään sitten olikin aamureenit kentällä ja mammahan meinasi hienosti nukkua pommiin... Kerettiin kuitenkin sitten suht ajoissa kentälle. Alkuun otettiin aika pitkä pätkä tottista (patukalla) ja ekaa kertaa piiiiitkästä aikaa niin, että oli myös muita koiria antamassa häriötä. Hetkihän siinä kesti että Puff maltto keskittyä olennaiseen, otettiin siis alkuun vaan paljon leikkiä, rauha vaihetta ja ihan ihan lyhyitä ja helppoja liikkeitä. Rauhottu kyllä yllättävänkin nopeesti ja sen jälkeen teki ihan hyvää tottista. Päätettiin myös vaihtaa tuo perusasentoon siirtyminen takaa kiertämisen sijasta suoraan edestä kääntymiseen kun puhvi sen vahingossa kerran teki ja tuli paaaljon nopeammin ja suoremmin kuin toisella tavalla, eli sitä vahvisteltiin ja hyvinhän se sujui, kerran erehtyi tulemaan vielä takaa, mutta korjattiin heti ja sitten taas alkoi sujua. Seuraamisessa meinasi taas olla vähän  vino, mutta loppua kohden korjaantui hyvin.
Sitten puruja.. Kaikilla kentän laidalla on ainakin hauskaa katsoa meiän puruja kun koko hemmetin koira tärisee kun tajuaa saavansa kohta tyynyn, ai mikä saalispommi muka? ;D No joo, hienostihan noi purut meni, koira alkaa luottamaan ohjaajaankin pikkuhiljaa kokoajan enemmän, rauhavaiheista huomaa, että uskaltaa oikeasti rentoutua eikä "pelkää", että heti tulee irrotus kun kävelen vierelle. Haukutkin irtosi tosi hienosti. Ekalla kierroksella otettiin pari hyppyä hallinnasta, hallinta ei mennyt yhtään niin hyvin kuin viimeks, joutu paljon enemmän antaa painetta pantaan ja rauhottaa paljon pidempään et pysy hiljaa, kiinni käskyssä ei sitten ollutkaan mitään ongelmaa ;) Tokalla kierroksella sitten otettiin pari pakoa myös hallinnasta, sama rauhoittumis ongelma toistui :/ Mutta ihan ok kuitenkin ja saattoipa nuo "ongelmat" johtua tavallista pidemmästä alkutottiksesta et alko koira jo väsyä..
Mut kaiken kaikkiaan oon tosi tyytyväinen ja niin tuntui veskarikin olevan, kehui mm. et meidän suhde on parantunut ihan silmissä ja koira menee hirmuvauhtia eteenpäin ja vahvistuu :) Hyvä me!

//Lisäys päivän ohjelmaan; illalla käytiin ottamassa ihan pikkuruinen canicross pätkä ja siis tuo pikku sushukka on vaan niin super, veti aivan älyttömän nätisti ilman mitään turhia hösötyksiä, kuunteli käskyt ja osasi jopa lopettaa ;) Täytyykin lisätä canicross meidän reeniohjelmaan!! Eli pieni vetolenkki reipasta kävelyä, vähän hölkkää, muutama mäki ja aivan pieni reipas spurtti, ei enempää uskaltanut tälle päivälle ottaa ettei aivan uuvu pikkuinen :)