Puff vaan reipastuu ja reipastuu, jipii!

Nyt kävi jo ulkona lahkeeseen kiinni ja purun sai siitä hyvin siirrettyä saaliiseen ja siitä taisteltiin jo oikein upeasti. Eli tämäkin päivä meni leikkiessä, ollaan yritetty vähentää sisällä leikkimistä ja lisätä ulkona leikkimistä ja hyvin pitkälti tämä jo onnistuu (eli kun tulee hepuli, napataan pentu kainaloon ja mennään ulos peuhaamaan ja repimään).

Aamuruualla tehtiin kontakti harjoitusta, ei ihan vielä kunnolla kakara tajunnut, mutta hyviä lyhyitä kontakteja tuli pari. Istuminen sen sijaan sujuu jo suhteellisen hyvin ja mikä ihmeellisintä, Puff teki TÄYDELLISEN luoksetulon ulkona, vaikkei olla luoksetuloa ja perusasentoa vielä harjoiteltu! Eli Puff jäi saaliin kanssa vähän pidemmälle istumaan kun oltiin kotiinpäin tulossa, käännyin pentua kohti ja kutsuin Puffia, niin pentu syöksähti iloisesti ja vauhdilla täysin suorana tiiviisti eteen istumaan ja otti kontaktin, vautsi! Tästä toki hirrrveät kehut ja leikit käyntiin. Teki sitten saman vielä uudestaan illalla! Hiphei ja toivotaan, että luoksetulot on aina yhtä hyviä kuin tämä vahingossa opittu ;)

Päiväruoan sai suoraan kiposta pelkällä istumisella. Nyt ollaan myös pikkuhiljaa otettu istumista ennen uloslähtöä, tämä sujuu hetkittäin jo hyvin. Nopeasti siis on Puff oppinut! Eli aivan ihana pentu kouluttaa.

Illalla sitten vähän yksinoloharjoittelua, tämäkin sujui yllättävän hyvin, alkuun pientä vinkumista, mutta mitään ei tuhottu ja vinkuminenkin loppui nopeasti, hyvä Puff! (ja oli tosiaan ensimmäinen kerta kun yksin jäi hetkeksi)

Iltaruoalla sitten taas seuraustekniikkaa ja omistajan sormet oli jälleen vaarassa ;) Tässä on vielä PALJON työstämistä, mutta leikkiähän tämä vasta onkin, ei noin pienen tarvitse vielä mitään osata ja harjoitukset on enemmänkin hauskaa yhdessäoloa ja suhteen luomista.

Illalla tuli vielä hepulikohtaus eli taas pihalle riehumaan, ei muuten ollut mikään lämmin ilma seistä ulkona ;)